Noul parc de la fosta UM Gară prinde contur și o zonă până acum degradată este transformată, cu ajutorul banilor europeni, într-un spațiu generos, cu multiple posibilități de relaxare!

 
 
Peste 14.000 mp de spațiu verde, aproximativ 500 de arbori si arbuști din specii rășinoase și foioase, sistemul automat de irigatii, iluminatul ambiental modern, piațeta și fântâna arteziană, locul de joacă și de fitness, biblioteca în aer liber, aleile pietonale si pistele pentru biciclete reprezintă numai câteva dintre reperele unei investiții publice care completează o zonă în plină dezvoltare ce cuprinde deja Dâmbovița Mall, drum pe 4 benzi, rețea de iluminat public sau rețea de canalizare.
 
 
 
"Este o zonă care, până acum, era închisă și care, iată, reprezintă un punct de atracție pentru târgovișteni și pentru dâmbovițeni. Sper ca, undeva luna viitoare, să putem discuta de o investiție finalizată aici. Mai sunt de montat stâlpii de iluminat public, mai avem de plantat câțiva arbori, de finalizat zona de ștergere a gazonului și ne cam apropiem de final în cadrul unui proiect  în valoare de aproximativ 7 milioane de lei finanțat prin fonduri europene. Vom face tot ceea ce putem pentru ca această zonă să se mențină așa cum este acum și mă refer la calitatea străzii, a iluminatului public și, de asemenea, să dezvoltăm și alte proiecte, cum sunt blocurile ANL", spune primarul Cristian Stan.
Încă un parc pe o suprafață de 5 hectare în zona Complexului Turistic de Natație va fi realizat tot pe fonduri europene.