A fost desemnat câștigătorul licitației care va efectua lucrările de modernizare pe drumul național DN 71 Târgoviște-Sinaia, anunță președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 
 ”Contractul, care are o valoare de 𝟏,𝟏𝟓 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚𝐫𝐝𝐞 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢 𝐟𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐓𝐕𝐀, va schimba total modul în care se va circula pe traseul care începe din nordul municipiului #Târgoviște, traversează orașele #Pucioasa, #Fieni și comunele #Aninoasa, #Doicești, #Moțăieni, #Buciumeni, #Pietroșița, #Moroeni și se încheie la intersecția cu DN 1, în #Sinaia”, spune acesta.
 
 Durata contractului, care va fi semnat în perioada următoare, este de 48 de luni: 12 luni de proiectare și 36 de luni perioada de execuție a lucrărilor.
 
 ”Acest obiectiv pe care ni l-am asumat vine în continuarea proiectului de 𝐥𝐚̆𝐫𝐠𝐢𝐫𝐞 𝐥𝐚 𝟒 𝐛𝐞𝐧𝐳𝐢 𝐚 𝐃𝐍𝟕𝟏 𝐁𝐚̂𝐥𝐝𝐚𝐧𝐚-𝐓𝐚̂𝐫𝐠𝐨𝐯𝐢𝐬̦𝐭𝐞, tronsonul fiind deja în etapa de proiectare, fază după care vor începe lucrările de execuție. Ambele proiecte sunt extrem de importante din punct de vedere economic și social atât pentru județul Dâmbovița, cât și pentru întreaga regiune”, a mai precizat președintele CJD.