Președintele CJD, Corneliu Ștefan, a efectuat o vizită de lucru, în această dimineață, pe șantierele din incinta curții Spitalului Județean de Urgență Târgoviște

 
 La acest moment, se lucrează la construirea Ambulatoriului de specialitate, investiție care se ridică la 4 milioane de euro. Extinderea și dotarea Secției de Cardiologie, 2 milioane de euro, unde pe lângă lucrările în curs, în paralel, se desfășoară și licitația prin care vom achiziționa un aparat angiograf cu o valoare de aproximativ 2.100.000 de euro. Totodată, se lucrează și la extinderea Unității de Primiri Urgențe, 1.700.000 de euro.
 
 
 ”Acestea nu sunt singurele investiții pe care Consiliul Județean Dâmbovița le are la cel mai important spital din județ!
 Recent, prin PNRR, ne-a mai fost aprobată o finanțare de 7 milioane de euro  pentru reducerea riscului de infecții nosocomiale. 
 Și tot prin PNRR, pentru că mereu am spus că vom utiliza la maximum fondurile europene disponibile, am reușit să obținem o altă finanțare de 2.100.000 de euro cu ajutorul căreia vom reabilita și moderniza Secția de Tratamente Recuperatorii și Pavilionul Administrativ. Ne facem datoria și investim în creșterea calității vieții și a sănătății dâmbovițenilor”, a transmis președintele Corneliu Ștefan.
 
 Investițiile CJD  la nivelul Spitalului Județean se ridică la peste 17 milioane de euro.