Procedura de licitație pentru investiția „Lărgire la 4 benzi DN 7 Bâldana – Titu” pe o lungime de 24,4 km a fost finalizată!

Licitația a fost câștigată de firma PORR CONSTRUCT SRL, cu terț susținător PORR BAU GmBH Austria, una dintre cele mai mari companii de profil din această țară.

Valoarea ofertei câștigătoare a fost de 173.924.257,77 lei fără TVA (proiectare + execuție). Durata contractului este de 24 de luni, din care 4 luni destinate proiectării.

"Sper să nu avem contestații și CNAIR să semneze contractul în această lună.Vestea de azi este rezultatul unei munci uriașe din 2012 până acum. Pentru aducere aminte, drumul a mai fost scos la licitație de Guvernul #PSD și, în 2015, din motive pe care nu le-am putut clarifica niciodată, Guvernul Cioloș a dispus anularea licitației și reluarea procedurii. O problemă majoră a fost cauzată de proiectul tehnic întocmit de firma Egis, care a refuzat să refacă lucrarea!!! Ghici ghicitoarea mea – cine e firma Egis în România? Nimeni alta decât Clotilde Armand (USR), care, așa „pură” și nevinovată” cum se prezintă, a fost dezvăluită ca abonat la foarte multe contracte pe foarte mulți bani publici.
Este un proiect major de infrastructură rutieră națională pentru județul Dâmbovița și voi urmări cu cea mai mare atenție ca firma să-și facă treabă, să-și respectele angajamentele asumate prin contract.

De acum, atenția noastră se concentrează pe DN 71 Bâldana – Târgoviște – Sinaia! Vă reamintesc că am obținut Hotărârea de Guvern nr. 366/24 mai 2018 pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici, iar acum important este să se întocmească repede caietul de sarcini și să se deruleze licitația publică (proiectare + execuție)", spune președintele PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu.