Compania GEO-STING a sărbătorit la ea acasă Ziua Națională a Pompierilor!

De Ziua Națională a Pompierilor, compania GEO-STING a fost gazdă primitoare pentru elevii Școlii Gimnaziale ”Smaranda Gheorghiu” din Târgoviște, pentru reprezentanții autorităților publice de la nivel județean, național, reprezentanți ai mediului de afaceri, clienți și colaboratori. 

Ziua a debutat cu vizita copiilor, un moment emoționant, veselia și curiozitatea fiind cuvintele de ordine. Autospecialele de intervenție și de comandă, demonstrațiile de utilizare a stingătorului sau de acordare a primului ajutor au constituit principalele atracții. Un moment inedit a fost apariția ”astronautului”, a unuia dintre colegii noștri pompieri care a îmbrăcat, spre delectarea celor mici, un costum de intervenție aluminizat. 
Reprezentanții GEO-STING, alături de părinți, cadre didactice au împărtășit bucuria și entuziasmul copiilor care au dat dovadă de foarte multă receptivitate și istețime. 


Sărbătoarea de 13 septembrie a constituit prilej pentru Georgică Dumitru, administratorul companiei GEO-STING, de a transmite un mesaj de recunoștință pentru pompierii care s-au jertfit în 1848 luptând pentru împlinirea dorinței naționale de autodeterminare. Totodată, conducerea companiei a urat multă sănătate și împliniri, tuturor pompierilor români - militari, voluntari, privați care, în prezent, își dedică priceperea pentru protejarea vieților, bunurilor și mediului. Nu în ultimul rând, Georgică Dumitru a transmis un mesaj de conștientizare a autorităților, inclusiv a parlamentarilor prezenți, asupra importanței sprijinirii acestui sector privat de activitate care constituie o componentă importantă a economiei naționale, prin asigurarea unui climat legislativ coerent și predictibil.