51 de proiecte are în derulare Primăria Municipiului Târgoviște, potrivit analizei prezentată miercuri, în cadrul unei conferințe de presă de către Cristian Stan. 

Primarul Târgoviștei a făcut un bilanț al investițiilor începute anul trecut și proiectele pe care le-a pregătit pentru anul care tocmai a început.

"În momentul de față, la nivelul administrației locale târgoviștene sunt în derulare 51 de investiții, o parte pe fonduri europene, o parte pe fonduri de la guvernul României și, de asemenea, o parte pe fonduri de la bugetul local. Am inclus în aceste investiții și proiectul pe care CNI îl va începe , la sfârșitul acestei luni, la Cinematograful Independența", a precizat primarul.

El a adăugat că modificările aduse Codului Fiscal anul trecut au creat unele dificultăți financiare fapt care a influențat într-o anumită măsură ritmul investițiilor.

2019 va însemna debutul celei mai importante etape de dezvoltare urbanistică a Târgoviștei de după 1989, mai spune primarul.

"2018, în pofida unui an dificil din punct de vedere financiar a însemnat un an cu realizări importante pentru Târgoviște, în care am pregătit așa cum trebuie anii 2019, 2020 în care vor fi implementate cele mai multe și mai mari investiții din ultimii 30 de ani, finanțate din fonduri europene sau de la Guvernul României", a mai spus Stan.