Așa va arăta noul complex comercial (mall) din Târgoviște, care va fi amplasat pe o parte a locației fostei UM Gară.

Complexul va avea nu mai putin de 6 săli de cinema, 1500 de locuri de parcare (inclusiv parcare subterana), un hypermarket de aproximativ 10.000 mp (comparabil cu cel de la Băneasa Shopping City), restaurante, zona de recreere, de practicare a sportului, locuri de joacă pentru copii, toate acestea reprezintă numai câteva dintre reperele proiectului. 
Noua investiție va genera peste 800 de locuri de muncă, în faza de construcție și peste 1100 de locuri de muncă, în faza de operare, cuprinzând o paleta
foarte largă de profesii, existând nu mai puțin de 80 de magazine înglobate în proiect.
"Construcția efectivă a complexului comercial va debuta luna viitoare, acum executându-se lucrările de racordare la rețeaua de energie electrică", a anunțat primarul Târgoviștei, Cristian Stan.
"În paralel, Consiliul Judetean Dâmbovita a finalizat rețeaua de canalizare și continuă execuția drumului de legătură dintre Bulevardul Regele Carol I și strada Petru Cercel. 
Tot în zona, Primăria Târgoviște va asigura un acces facil dinspre bulevardul I.C. Brătianu, prin lărgirea străzii Neagoe Basarab, va crea o nouă arteră de acces în Aleea Trandafirilor dinspre cartierul CFR, va construi un parc (proiectul fiind deja depus spre finanțare pe fonduri europene) și vor fi realizate locuințe ANL", mai spune acesta.