Protestul anunțat pentru 15 martie 2019, când mai multe companii își vor sista activitatea, nu a rămas fără ecou. Campania România vrea autostrăzi a câștigat tot mai mulți adepți, de la oameni simpli, la antreprenori.

 

Hotelul Peștera din Munții Bucegi se alătură protestului de 15 minute #RomâniaVreaAutostrăzi. Anunțul a fost făcut pe Facebook.

 

"Ne alăturăm și noi protestului#RomâniaVreaAutostrăzi și vom suspeda activitatea Hotelului Peștera vineri 15 Martie 2019 la ora 15.00 pentru 15 minute", a anunțat proprietarul hotelului Peștera, Valentin Calcan.
"Sperăm ca, pe lângă mult promisa Autostradă București-Brașov, să avem Drumul TransBucegi deschis permanent. Avem nevoie de 4 benzi București-Târgoviște așa cum avem nevoie de drumul asfaltat TransCarpatica: Moroeni-Padina-Moeciu. Și mai este ceva important: pe 15 Martie vom face fix 1 an de când Stațiunea Turistică Peștera-Padina a fost atestată prin Hotărâre de Guvern ca Stațiune de Interes Național. Pentru mine coincidențele sunt de bun augur, poate că acest protest va determina Autoritățile să facă din nou ce trebuie!",
mai spune Valentin Calcan.