Președintele CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea, a vorbit într-o conferință de presă, pentru prima dată despre flagelul drogurilor, despre "moda" consumului care a prins foarte mult la tineri. 

El a subliniat că are semnale foarte serioase cu privire la acest fenomen prezent mai ales la nivelul orașelor dâmbovițene și vorbește despre nevoia unui plan de măsuri pentru combaterea acestuia.

"Semnalele pe care le primesc legate de fenomenul consumului de droguri la nivelul județului Dâmbovița cred că ar trebui să facă obiectul unei dezbateri ample și a unui plan de măsuri pe care instituțiile abilitate ar trebui să le întreprindă.Sunt cazuri în care cei de la Ambulanță ridică elevi de liceu care sunt în crize ca urmare a consumului de droguri.Este un fenomen care ar trebui să ne îngrijoreze. În ceea ce mă privește, o să am o discuție cu domnul prefect, cu conducerea Inspectoratului Județean Școlar și cu conducerea Inspectoratului Județean de Poliție, dar și cu structurile abilitate din domeniul siguranței naționale pentru că sănătatea tinerei generații este un capitol foarte important care ar trebui să ne preocupe. Din păcate, sunt semnale foarte serioase și la nivelul municipiului Târgoviște, la nivelul municipiului Moreni și în orașul Găești și cred că este o stare de letargie și sper să nu fie prea târziu când ne trezim din această situație", a declarat președintele CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea.