Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița anunță deschiderea Târgului de Oferte Educaționale ale liceelor dâmbovițene, eveniment care va avea loc marți, 14 mai 2019, la ora 11.00, în holul Muzeului de Istorie din Târgoviște.
În această săptămână, elevii claselor a VIII-a sunt așteptați la târg pentru a cunoaște specificul unităților școlare și pentru a definitiva opțiunea de înscriere în liceu, căci oferta educațională proiectată asigură viitorilor liceeni fundamentul unei inserții profesionale în funcție de aptitudini și formarea competențelor necesare secolul al XXI-lea.
Fiecare unitate de învățământ își va prezenta planul de școlarizare, specializările și numărul de locuri, oportunitățile de studiu și elementele de identitate, rezultatele și proiectele școlii.
Târgul de oferte educaționale organizat de I.Ș.J. Dâmbovița, devenit tradiție, vine în întâmpinarea dorinței liceelor dâmbovițene de a-și promova oferta și a-și realiza planul de școlarizare conform cifrelor prognozate, dar și în intenția absolvenților de clasa a VIII-a de a evalua opțiunile și a decide în acord cu abilitățile, valorile și interesele personale.

Inspector Școlar General,
Prof. Luminița Preda

Inspector şcolar pentru limba și literatura română,
Prof. Tatiana Ghiță
Consilier juridic,
Jr.Tudor Emanuel Dumitrescu