Astăzi,  11 iunie, Direcția Silvică Dâmbovița a  organizat la sediul său din B-dul Carol I, ”Ziua Porților Deschise. Evenimentul a avut ca scop prezentarea activității Regiei Naționale a Pădurilor-Romsilva, prin Direcția Silvică Dâmbovița, privind gospodărirea pădurilor, plantarea, lucrările de conducere a arboretelor precum si activitatea de exploatare și regenerarea pădurilor. 

Grupuri de copii însoțiți de părinți și profesori au participat activ la manifestare unde au putut afla  informații despre fauna și flora spontană din pădurile României, dar și despre meseria de silvicultor.
Au fost  discuții libere cu specialiștii și au fost vizionate unor imagini și filme tematice vizând activitățile pe care le desfașoară Romsilva prin Direcția Silvică Dâmbovița, iar cei mici au fost foarte receptivi.

Evenimentul a  fost marcat și la sediile ocoalelor silvice, respectiv : Ocolul Silvic Bucșani – sediul în comuna Bucșani , Ocolul Silvic Găești – sediu în oraș Găești, Ocolul Silvic Moreni – sediu în oraș Moreni, Ocolul Silvic Pucioasa – sediu în oraș Pucioasa, Ocolul Silvic Răcari – sediu în oraș Răcari, Ocolul Silvic Sturzeni - sediu în comuna Cândești sat Dragodănești, Ocolul Silvic Valea Mare – sediu în comuna Valea Mare , precum și la Pepiniera Centrală Găești.