De astăzi, stadionul municipal „Eugen Popescu” a intrat într-un proces  de demolare, reconstrucție și reabilitare care îi va da o nouă față.

 

"Fără să ne ferim de cuvinte mari, cred că astăzi este un moment istoric pentru fotbalul din municipiul Târgoviște, din județul Dâmbovița. Pentru prima dată în istorie, stadionul municipal „Eugen Popescu” va intra într-un proiect de demolare/reconstrucție/reabilitare care va transforma în totalitate infrastructura anterioară. Practic, vom avea un stadion nou la Târgoviște!", spune primarul Cristian Stan.
Stadionul va fi echipat cu instalatie de nocturna, tribuna I (care va fi construita pe locația fostei tribune a II a) va fi complet acoperită, va fi reabilitată integral actuala tribună I, în general fiind îndeplinite toate condițiile pentru disputarea meciurilor de prima ligă, explică edilul. 

Așa va arăta noul stadion!

Investiția urmează să fie finalizată în circa 10 luni, iar valoarea acesteia se ridică la aproximativ 6 milioane de euro.

"Încă ceva, pentru a da și un răspuns celor care au încercat (din fericire, au eșuat lamentabil) să se cațere pe acest subiect din lăcomie politică: e ușor să faci gălăgie, e ușor să stai la terase și să dai declarații și să spui că așa faci administrație. Mai greu e să vii cu soluții, să stai la masă și să-ți pui mintea la contribuție, să construiești ceva. Gargara e la îndemâna oricui, munca nu e pentru toți. Repet, momentul de astăzi va rămâne unul de referință în cartea de istorie a fotbalului târgoviștean: 10 iulie 2019!", a mai arătat Stan.