Sponsorizare consistentă pentru Spitalul Județean de Urgență Târgoviște din partea unui agent economic dâmbovițean. Este vorba despre aparatură medicală în valoare totală de 516.077,61 lei prin care Spitalul Județean de Urgență Târgoviște beneficiază de un ecograf multidisciplinar în configurație cu 2 sonde, un ecograf portabil în configurație cu 2 sonde, o sondă ecografică pentru glanda tiroidă, 10 monitoare funcții vitale, 8 electrocardiografe, un aparat electroterapie, un aparat laser terapeutic, un aparat electroterapie cu vacuum, un aparat terapie combinată electroterapie - laser și un aparat TECAR. 


 „Este o sponsorizare fără precedent în istoria spitalului, cu o valoare deosebit de mare, noi nu am primit direct banii, ci aparatura, care a fost distribuită deja în diverse secții ale spitalului, în funcție de necesar. (…) Mulțumesc autorităților, conducerii Consiliului Județean Dâmbovița, care se implică în activitățile spitalului”, a declarat managerul Spitalului Județean de Urgențe Târgoviște, Claudiu Dumitrescu.
 „Aș vrea să le mulțumesc și eu autorităților deoarece s-au implicat în acest proiect, ca parte din programul de responsabilitate socială. Aso Cromsteel a gândit această sponsorizare tocmai pentru a ajuta comunitatea unde își desfășoară activitatea. (…) Întrucât ne desfășurăm activitatea aici, acesta este locul unde vrem să investim. (…) Managerul spitalului ne-a dat o listă cu necesitățile spitalului. Sperăm ca toți oamenii din Târgoviște și din întreg județul Dâmbovița să beneficieze de această aparatură”, a spus, la rândul său, directorul SC Aso Cromsteel SA Târgoviște, Radu Ungureanu.
Este un eveniment ce ține de normalitatea unei relații care trebuie să existe între autorități, instituțiile subordonate autorităților locale și mediul privat. Pe această cale, vreau să îi mulțumesc domnului director pentru implicare. Facem pași înainte pentru a demonstra că, la Târgoviște, există o comunitate activă și că, la Târgoviște, se pot întâmpla lucruri bune. Domnule director, inițiativa dumneavoastră este lăudabilă. (…) Eu sper că este doar un început și, în numele instituției pe care o reprezint, vă asigur că avem toată deschiderea să ne implicăm și vă așteptăm alături de noi și în alte proiecte cu impact social”, a precizat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea. 
De asemenea, conducerea Consiliului Județean Dâmbovița a vizitat atât un salon din secția Pediatrie, cât și Unitatea de Primiri Urgențe, împreună cu reprezentanții spitalului și alți membri ai personalului, pentru a constata necesitățile în ceea ce privește dotarea și serviciile medicale oferite aici.