Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Dâmboviţa organizează MIERCURI, 7 IUNIE 2017, începând cu ora 10.00, la sediul instituţiei din Târgovişte, Calea Domnească, nr. 166 (zona 2 Brazi), în Sala de conferinţe de la mezanin, întâlnirea lunară dedicată informării fiscale a contribuabililor, având tematica următoare:

 

 

1. Obligaţiile fiscale generale de declarare şi de plată din luna iunie 2017.

2. Noutăţile legislative fiscale.

3. Modificări ale Normelor metodologice de aplicare a Codului Fiscal.

4. Cele mai interesante speţe dezbătute în ultima perioadă.

 

Contribuabilii care doresc să primească, în timpul întâlnirii, clarificări cu privire la o anume problematică particulară din cadrul subiectelor prezentate, sunt rugaţi să trimită întrebarea în timp util (în vederea pregătirii răspunsului) pe adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., cu menţiunea „referitor întâlnire contribuabili”

Important de ştiut.

Pentru obţinerea de informaţii suplimentare cu privire la o anume problematică fiscală vă recomandăm să consultaţi, în prealabil, informaţiile disponibile pe site-ul ANAF (www.anaf.ro). Astfel, accesând portalul ANAF pot fi găsite următoarele genuri de informaţii: legislaţie fiscală (Codul fiscal şi Codul de procedură fiscală actualizate, împreună cu Normele metodologice date în aplicare), proceduri fiscale (ex. modalitatea de declarare on-line), ghiduri fiscale (ex. Ghidul pentru asociaţiile de proprietari), nomenclatoare (ex. Normele de venit agricol pe judeţe) şi multe alte informaţii fiscale de interes general. În situaţia în care totuşi nu reuşiţi să soluţionaţi în acest fel problematica fiscală, puteţi să ne transmiteţi un e-mail folosind formularul dedicat acestui scop, existent pe site, şi care poate fi accesat direct la adresa: https://www.anaf.ro/asistpublic/

 

"Info Fiscal" este un periodic electronic elaborat de Biroul servicii pentru contribuabili - A.J.F.P. Dâmboviţa, destinat informării gratuite a contribuabililor cu privire la noutăţile legislative din domeniul fiscal. În situaţia în care doriţi să nu mai primiţi aceste informări, puteţi trimite un email cu subiectul "Dezabonare" la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Pentru abonare, puteţi trimite un e-mail cu subiectul "Abonare" la aceeaşi adresă.

 

SEF ADMINISTRATIE

EMILIAN RUSU