Un teren sintetic de antrenament se construiește, în această perioadă, în vecinătatea Complexului Turistic de Natație din Târgoviște, într-un parteneriat între autoritățile locale și Federația Română de Fotbal. Terenul, în suprafață de circa 9000 de mp, va servi ca bază de antrenament pentru fotbaliști.

"La această dată, se lucrează la infrastructură, în următoarele două, trei săptămâni, vom fi în situația de a instala covorul sintetic. Am făcut deja adresă către Federație care va asigura suprafața pentru acest teren", a precizat primarul Cristian Stan.

"Va exista o tribună cu aproximativ 300 de locuri, nocturnă, și, în general, vor fi asigurate condiții necesare  pentru antrenamentele jucătorilor", spune edilul. 

Întreaga zonă este vizată de municipalitatea târgovișteană care a depus un proiect la Compania Națională de Investiții pentru realizarea unei noi baze de antrenament. Tot aici se va realiza și cel mai mare parc din Târgoviște, după parcul Chindia.

"Tot aici se va realiza și parcul de 5 hectare, proiect pe fonduri europene. Dorim și aici să semnăm cât mai repede contractul de finanțare pentru că s-a dat drumul la finanțări pe această axă. Întreaga zonă se va transforma într-una foarte frumoasă, de relaxare, de agrement, de practicare a sportului, în contextul în care la Complexul de Natație avem atâtea facilități, bazin olimpic, săli de forță, saună, plus terenul de baschet, terenurile de tenis sau cele de mini fotbal", a mai arătat primarul.