• Astfel de aglomerări de persoane ocazionate de sărbătorirea zilelor localităților vor deveni amintire, în contextul restricțiilor  impuse de pandemia de COVID-19 și al regulilor privind distanțarea socială!
  • Lipsa fondurilor este o altă cauză care va împiedica autoritățile să recurgă la organizarea manifestărilor culturale și artistice, cel puțin pentru acest an

Pandemia de coronavirus a dat peste cap planurile autorităților locale privind organizarea evenimentelor cultural-artistice pentru acest an. Este și cazul orașului Pucioasa unde resurse financiare importante au fost direcționate către spitalul devenit suport pentru Covid-19.

"Nu am bani nici să trec strada, cu ce să mai facem evenimente culturale", spune primarul Constantin Ana, care a anunțat că singura investiție minimă, la acest moment, este legată de stația de radio locală care ar urma să emită în online, în scurt timp.

"Vom vedea mai departe ce vom face. Avem 790 000 de lei băgați în spital până în acest moment (...) Vrem să dăm drumul la stația noastră de radio locală, care este o investiție minimă, dar este singurul proiect serios pe care îl avem acum cu Centrul Cultural Pucioasa. Postul de radio va emite online", a mai precizat edilul.