Târgoviștenii și nu numai au luat cu asalt, în aceste zile toride, piscinele din cadrul Complexului Turistic de Natație din municipiu!

Cum la Complexul Turistic de Natație Târgoviște curge cu petreceri, dâmbovițenii cu mic, cu mare au mers să se răcorească la piscină.

Pe lângă tobogane, complexul are Lazy River, Relax Poole, bazin pentru copii, spaţii de joacă, zonă de nisip, teren de volei pe plajă, vestiare, dușuri, cabine de schimb, personal medical și servicii de alimentaţie publică, iar pentru șezlonguri, umbrele și colace nu se plătește nimic. Totul este monitorizat video și supravegheat de agenţi specializaţi. Pentru copiii sub 7 ani,  totul e gratuit. Copiii, elevii și pensionarii plătesc doar 10 lei, iar adulții  20 de leii. Și abonamentele sunt  accesibile: 80 de lei pentru copii și 160 de lei pentru adulţi. Tarife asemănătoare sunt și la bazinul olimpic, cel mai modern din România. Oferta Complexului mai cuprinde pistă pentru role și biciclete, terenuri de minifotbal, de tenis, de baschet, spaţii verzi, spaţii de parcare, dar și o platformă betonată pentru organizarea de spectacole.