Unitățile de învățământ din județul Dâmbovița, inclusiv cele din municipiul Târgoviste vor fi închise astăzi, începând cu orele 13,00,în contextul avertizării meteorologice „COD PORTOCALIU” . 

"Totodată, administrația locală târgovișteană este pregătită să intervină cu un număr de 120 de oameni, aparținând Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Târgoviște, Companiei de Apă, SC Municipal Construct, SC ECO-SAL si Direcției de Salubritate.
Menționez că echipele de interventie au la dispozitie 4 buldoexcavatoare, 3 basculante, 6 motopompe, 4 grupuri electrogene, 3 instalații de iluminat independente, 10 motofierăstraie, 3 autospeciale tip vidanje, 4 autocamionete și o autospecială pompieri.
Situațiile deosebite pot fi sesizate la dispeceratul Poliției Locale Târgoviște, la telefoanele 0785212904, 0731327436 sau 0245921. În cursul nopții, poliția locală va acționa în teren cu 6 echipaje.
Facem un apel către târgovișteni, în sensul evitării deplasărilor care nu sunt absolut necesare, asigurării elementelor din infrastructura de construcții care se pot desprinde, evitării parcării autovehiculelor sub copaci bătrani sau aplecați și luării tuturor măsurilor necesare, impuse de fenomenele meteorologice anunțate", a precizat primarul Târgoviștei, Cristian Stan.