Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa informează cetăţenii din localităţile Gura Ocniţei, Răzvad, Ulmi, Comişani, Finta, Cojasca şi Niculeşti, domiciliaţi pe culoarul drumurilor judeţene DJ720, DJ720B, DJ711 şi DJ101B, asupra necesității realizării branşărilor la reţeaua de apă potabilă şi racordare la reţeaua de canalizare, până la limita de proprietate.

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Consiliul Judeţean Dâmboviţa a semnat contractul nr. 313/04.08.2017 prin care se finanţează lucrările de modernizare a DJ720, DJ720B, DJ711 şi DJ101B. În acest sens, Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa informează cetăţenii din localităţile Gura Ocniţei, Răzvad, Ulmi, Comişani, Finta, Cojasca şi Niculeşti, domiciliaţi pe culoarul drumurilor judeţene menţionate mai sus, asupra necesității realizării branşărilor la reţeaua de apă potabilă şi racordare la reţeaua de canalizare, până la limita de proprietate.

 

Racordurile la reţelele de apă şi canalizare pot fi executate doar până la finalizarea lucrărilor de reabilitare a căilor de rulare, realizarea şanţurilor şi trotuarelor din cadrul proiectului.

 

După execuţia efectivă a lucrărilor nu se va mai emite niciun acord de realizare a acestora în zona drumurilor judeţene până la expirarea termenului de sustenabilitate, respectiv o perioadă de cinci ani.

 

BIROUL DE PRESĂ AL COMPANIEI DE APĂ TÂRGOVIŞTE DÂMBOVIŢA