Jandarmii dâmbovițeni au însoţit astăzi, 22 noiembrie, în municipiul Târgoviște caravana Jandarmeriei Române inscripționată cu mesajul campaniei de recrutare “Vino în echipa noastră!” Până în prezent, peste 50 de tineri și-au exprimat dorința de a deveni jandarmi.

Cu această ocazie specialiștii în domeniul resurselor umane au împărţit pliante şi au prezentat celor interesați condiţiile de participare la concursurile de admitere în şcolile de subofiţeri jandarmi.

Cererile de înscriere se pot depune la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița până pe data de 5 decembrie 2017.

Școlarizarea durează un an, perioadă în care elevii vor beneficia de cazare și masă în cadrul instituțiilor de învățământ postliceale ale Jandarmeriei Române, precum și de celelalte facilități ale acestora (baze sportive, săli de internet etc.).

La finalul perioadei de studiu, în urma promovării examenelor de absolvire, viitorii subofițeri vor fi repartizați să își desfășoare activitatea în unitățile Jandarmeriei.

 

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL IJJ DÂMBOVIŢA