Comunicat de presă

 

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alin Manole, s-a întâlnit astăzi, 5 februarie 2018, cu reprezentanți ai Companiei Naționale de Investiții, Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice şi primăriilor Pucioasa şi Fieni, pentru a evalua stadiul lucrărilor la obiectivul „Reabilitare conductă de aducţiune apă pe traseul comuna Moroeni – comuna Moţăieni – oraşul Fieni şi reabilitare reţea distribuție apă în orașul Fieni, judeţul Dâmboviţa”, parte a proiectului „Sistem integrat de reabilitare a sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare, a staţiilor de tratare a apei potabile şi staţiilor de epurare a apelor uzate în localităţile cu o populaţie de până la 50.000 locuitori”.

La discuţii au fost prezenţi şi reprezentanţi ai fimei executante, precum şi dirigintele de şantier.

În prezent, stadiul fizic al proiectului, în valoare de 19.285.848 lei, este de 95%. Contribuția financiară a Consiliului Judeţean Dâmboviţa a fost de 2.437.213 lei.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alin Manole, a solicitat urgentarea lucrărilor şi finalizarea conductei începute în anul 2010, prin intermediul căreia se va asigura alimentarea cu apă a zonei de nord a judeţului.

Lucrările la această conductă vor fi finalizate până la sfârşitul anului.

 

Biroul Comunicare, Relaţii Externe al Consiliului Judeţean Dâmboviţa