Comunicat de Presă



În ziua de 25.02.2018, ora 10.30, la sediul Instituției Prefectului – Județul Dâmbovița s-a întrunit în ședință extraordinară Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU), ca urmare a avertizărilor meteorologice emise de Administrațía Națíonală de Meteorologie (ANM) pentru perioada următoare, fiind dispuse următoarele măsuri:



  1. Administratorii de drumuri vor asigura stocurile de material antiderapant pentru evitarea depunerilor de polei și zăpadă, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții optime.

  2. Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița va întreprinde demersurile necesare pentru verificarea participanților la trafic, în special a autovehiculelor de mare tonaj, cu privire la echiparea corespunzătoare a acestora pentru condiții de iarnă.

  3. Autoritățile administrației publice vor întreprinde demersurile necesare pentru asigurarea condițiilor corespunzătoare de cazare,hrană și încălzire pentru persoanele neajutorate și a celor fără adăpost.

  4. Autoritățile publice locale din zonele în care se va impune închiderea unor drumuri publice datorită condițiilor meteo nefavorabile, vor atenționa populația pentru a se evita deplsările în aceste zone. În cazul în care vor exista situații în care vor fi identificate persoane blocate pe drumurile publice, se va acționa cu maximă celeritate pentru deblocarea și punerea acestora la adăpost în cel mai scurt timp.

Biroul de presă