Administrația locală din Pucioasa caută soluții în problema cablurilor aflate pe stâlpi! Primarul Constantin Ana spune că a purtat numeroase discuții cu furnizorii de cablu și internet și cu proprietarii stâlpilor, respectiv cei de la Electrica, pentru introducerea cablurilor în tubulaturi subterane, însă, fără succes.

"Unul din cele mai importante obiective ale echipei mele este acela de a realiza o transformare radicala, la nivel peisagistic, a zonei centrale a orasului.

Daca pentru trotuarele din centrul orasului suntem pregatiti sa incepem in aceasta primavara modernizarea (impreuna cu spatiile verzi aferente), pentru cablurile aflate pe stalpi nu avem inca nicio solutie.

Si asta in ciuda dialogului pe care noi l-am deschis inca din anul 2017, atat cu cei de la Electrica (proprietarii stalpilor) cat si cu furnizorii de de cablu si internet!

Pe toti furnizorii i-am rugat, oficial, in mai multe randuri, timp de un an si jumatate, sa isi marcheze cablurile, sa renunte la cele nefolosite si sa gasim impreuna o solutie pentru introducerea lor in tubulaturi subterane!

Termenul acordat de noi pentru acest lucru, inca din 2017, a fost 01 ianuarie 2019!!!

Spre dezamagirea mea, niciunul dintre cei 6 furnizori nu a dat curs solicitarilor noastre, neschitand macar o intentie!

In conditiile date, tinand cont si de faptul ca niciun operator nu are autorizatie din partea primariei pentru lucrarile efectuate pe acesti stalpi, nu vad decat o solutie:

Dupa inca o instiintare, vom trece la taierea acestor cabluri! 

Asa ca, stimati cetateni, va rog sa va contactati furnizorii de internet si televiziune si sa ii rugati sa trateze cu mai multa seriozitate solicitarile noastre, altfel vom fi nevoiti sa luam masuri radicale!", spune primarul Constantin Ana.