Decizie dificilă pentru primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana.

Dacă, la finele anului 2017, a luat decizia de a majora impozitele pentru persoanele fizice cu 10%, primarul se vede acum nevoit să reducă salariile tuturor angajaților cu 10%. Mai mult, acesta anunță chiar și măsuri de restructurare a unor posturi.

"La propunerea mea, Consiliul Local Pucioasa a aprobat noua grilă de salarizare pentru salariații primăriei Pucioasa.

Spun că a fost o decizie dificilă pentru că, având deja o proiecție a Bugetului de Venituri și Cheltuieli pe anul 2019 am fost nevoiți să reducem salariile tuturor angajaților cu 10%!!!

Am procedat cât se poate de legal, având acceptul reprezentanților celor două sindicate din instituție, care au înțeles demersul nostru generat în primul rând de creșterea vertiginoasă a cheltuielilor cu personalul dar și de nevoia de investiții la nivelul localității noastre!

În următoarea perioada voi demara procedurile de reorganizare și chiar restructurare a unor posturi, pornind de la nevoia de eficiență dar și de reducere la maxim a cheltuielilor instituției!

Toate acestea au un singur scop!Asigurarea de fonduri pentru dezvoltarea localității noastre, pentru faptul că singurii față de care avem obligați sunt cetățenii!!! Suntem aici să asiguram un viitor frumos acestei urbe! Iar viitorul orașului nostru, dragi prieteni, nu se negociază!",  a anunțat primarul Constantin Ana.