COMUNICAT DE PRESĂ

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Alexandru Oprea, a efectuat, astăzi, 31 ianuarie 2020, alături de vicepreședintele Alin Manole și directorul general al Direcției Generale Infrastructură Locală, Vasile Dinu, o vizită la mai multe obiective de infrastructură aflate în lucru, la acest moment.
Prima oprire a avut loc în comuna Doicești, unde se află în execuție proiectul de asociere derulat între administrația locală și CJD, „Modernizare străzi, în comuna Doicești, județul Dâmbovița”, în valoare totală de 4.336.204 lei, din care 50% sunt asigurați de administrația județeană.

Până în prezent, au fost realizate lucrări parțiale la terasamentele drumului, stratul de bază fiind asfaltat, împreună cu o parte din bordurile de încadrare. Momentan, se execută lucrări la casetele pentru lărgirea părții carosabile, pe strada Constantin Brâncoveanu, urmând ca în funcție de evoluția condițiilor meteorologice să se lanseze în execuție restul activităților. Lungimea totală a străzilor obiectivului este de 5.5 km, din care sunt intervenții realizate pe 3,2 km.
Tot astăzi, conducerea CJD s-a deplasat și în comuna Gura Ocniței, la Centrul de Recuperare Neuromotorie pentru copii, unde a inspectat proiectele deja încheiate la: aleile de acces și zonele de parcare, la spațiul de joacă și acoperișul pavilionului B, făcând și o analiză a intervențiilor necesare a se realiza în perioada următoare, pentru estimarea costurilor ce trebuie bugetate.
Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița