Consilierii locali municipali au aprobat, vineri, în ședința extraordinară a CLM Târgoviște, cele două proiecte privind modificările unor hotărâri  referitoare la "Extinderea și amenajarea Creșei nr. 8". 

 Este vorba despre modificarea HCL nr. 76/5.05.2010 referitoare la aprobarea studiului de fezabilitate și a indicatorilor economici la obiectivul "Extindere și amenajare Creșa nr. 8 Târgoviște",  cu modificările ulterioare și cel privind modificarea HCL nr. 266/28.07.2017 referitor la finanțarea din bugetul local a cheltuielilor care nu se finanțează de la bugetul de stat, în cadrul PNDL, etapa a II-a, pentru același obiectiv.

"Este ultimul din cele 40 de proiecte prin PNDL II pe care Târgoviștea le-a accesat. Termenul inițial era până la sfârșitul acestei luni, ieri am primit o adresă că s-a decalat până la sfârșitul lunii noiembrie. Suntem în grafic și asta înseamnă că toate cele 40 de proiecte urmează să facă obiectul finanțării. Valoarea totală a finanțării depășește 35 de milioane de lei și depășește de peste 20 de ori suma finanțărilor anterioare accesate vreodată de Târgoviște prin PNDL", a precizat primarul Cristian Stan.