Președintele CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea, și-a prezentat bilanțul primului an de mandat, miercuri, 17 ianuarie, în cadrul unei conferințe de presă.

"Am motive de satisfacție pentru că, făcând analiza activității, sunt foarte mulți parametri, activitatea este superioară celei desfășurată în 2016 anul la care trebuie să mă raportez ca și an de referință. Pentru toate lucrurile bune  care s-au întâmplat la nivelul CJ vreau să mulțumesc echipei cu care am lucrat, pentru lucrurile mai puțin bune singurul vinovat sunt  eu ca președinte al CJ. Sigur că niște lucruri le-am fi putut face mai bine, alte lucruri nu au fost făcute la fel de bine ca alții, dar una peste alta, activitatea este una pozitivă", a precizat Alexandru Oprea.

El a vorbit despre proiectele derulate în 2017 și principalele realizări, dar și despre proiecte noi pe care le-a pregătit pentru anul în curs. 

"CJD se mișcă într-o direcție bună (...) Apreciez tot ceea ce s-a făcut bun la CJ, sper că și noi am avut inteligența și dexteritatea de a continua lucrurile bune, de a începe proiecte noi (...) Nu sunt adeptul acelui stil autoritar, ci al managementului participativ", a mai arătat acesta.

GREU DE UCIS

Susține Alexandru Oprea despre  scenariul privind schimbarea sa din funcția de președinte al CJ Dâmovița,pe fondul unui conflict deschis cu președintele PSD, Adrian Țuțuianu.

"Nu mă cramponez de funcția de președinte al CJ și fără să credeți despre mine că sunt lipsit de modestie, chiar cred că sunt un președinte bun", spune Oprea.


"Este un consilier care este în joc de glezne pentru funcția de președinte al CJ Dâmbovița. Oricând putem face o comparație și cred că îi mai trebuie vreo 100 de ani ca să știe administrație câtă știe Alexandru Oprea", a mai spus acesta.

Oprea cere PSD Dâmbovița să respecte statutul și a mai precizat că i s-a transmis că Liviu Dragnea îl va chema la o discuție.