Comisia de Etică a Spitalului Pucioasa s-a întrunit în această dimineață pentru a analiza situația generată de scandalul în care un medic este acuzat că a agresat un pacient.

Anunțul a fost făcut de primarul orașului, Constantin Ana, luni, în cadrul unei conferințe de presă,unde a făcut câteva comentarii pe acest subiect fierbinte.

Un bărbat din Pucioasa a lansat, zilele trecute, o serie de acuzații extrem de grave la adresa unui medic de la Spitalul orășenesc. Acesta a vestit întâmplarea pe facebook unde a postat fotografii și filmulețe cu incidentul.

"Ieri 18.01, in jurul orelor 17:30 m-am prezentat la urgenta spitalului orasanesc Pucioasa cu bunica sotiei mele, datorita faptului  ca prezenta dureri acute abodminale. Doamna de garda de la urgente, i-a facut o perfuzie cu glucoza si algocalmin. Dupa ce s-a terminat perfuzia mi-a recomandat sa o iau acasa ca analizele de sange sunt bune si ca nu prezinta nici-un risc. La insistentele noastre s-a hotarat sa o vada si un chirurg.
Sotia mea a plecat cu bunica ei si cu o asistenta la control la etajul 1 al spitalului unde se afla sectia chirurgie. Doctorul cand a vazut-o pe bunica a inceput sa vorbeasca pe un ton agresiv si inuman la adresa ei si la adresa sotiei. A spus ca de ce am venit la spitalul Pucioasa si de ce nu m-am dus la Targoviste. Doctorul Geambasu vazand ca sotia mea este insarcinata (7 luni) i-a spus “Copilul tau o sa iasa un handicapat!” Dupa cele intamplate sotia a inceput sa planga si m-a sunat pe mine, eu fiind in acesta perioada la parter langa hainele bunicii. Eu am urcat la etajul 1 si am vrut sa stiu unde este doctorul si care este numele lui pentru a avea o discutie cu dansul. Doamnele asistente nu a vrut sa imi comunice numele doctorului. Am deschis usa la primul cabinet de pe palier, acolo era dansul, cand m-a vazut a iesit la mine violent, m-a strans de gat si a inceput sa dea cu pumnii in mine, in zona fetei. Eu am pus mana din instinct la cap, el a continuat sa ma loveasca, provocandu-mi la nivelul palmei dreapta, partea dorsala exfoliatii ale pielii si contuzii la antebratul stang.
Deasemenea a incercat sa o loveasca pe sotia mea cu piciorul in abdomen stiind ca este insarcinata. Doar un noroc a facut ca ea sa se fereasca in acel moment.

Intreb si eu.... Cum este posibil sa mai existe astfel de doctori in spitalele din Romania????
Domnul chirurg Geambasu Costel nu este la prima abatere, a mai avut conflicte cel putin la el de violente cu pacientii.
Colegiul Medicilor din Romania nu stiau
de acest domn doctor care face pe zmeul pe sectia lui?

Va rog daca ati auzit sau ati trecut prin ce am trecut eu cu acest doctor sa lasati un comentariu.

Va rog deasemenea sa distribuiti aceasta postare! 
Impreuna poate schimbam ceva... sper...", scrie Alexandru Bucur.