Colegiul Naţional “Nicolae Titulescu” Pucioasa se încadrează în clasa de risc seismic II și are nevoie urgentă de finanțare pentru reabilitare!

În acest sens, și-au unit eforturile primarul orașului Constantin Ana și deputatul Corneliu Ștefan care au făcut o serie de demersuri pentru ca acest lucru să se întâmple.

"Am depus săptămâna aceasta o interpelare adresată domnului Paul Stănescu - VICEPRIM-MINISTRU, MINISTRUL DEZVOLTĂRII REGIONALE, ADMINISTRAŢIEI PUBLICE ŞI FONDURILOR EUROPENE.
Interpelarea face referire la nevoia urgentă de finanțare pentru reabilitarea Colegiului Naţional “Nicolae Titulescu” Pucioasa.
Această instituţie de învăţământ liceal, care este cotată în primele cinci din judeţ, raportat la rezultatele obţinute în ultimii 4 ani la examenul de bacalaureat, nu a beneficiat până acum de fonduri pentru reabilitare, dotare şi modernizare", a arătat deputatul Corneliu Ștefan.

"Colegiul Național Nicolae Titulescu din Pucioasa trebuie sprijinit!!! Din prima zi a mandatului meu aceasta instituție de invatamant a fost o prioritate! Am spus-o și o repet (in ciuda unor critici pe care le-am lansat, cu patima unuia ce iubește aceasta școala, in vara anului trecut), baza materială a acestei instituții, infrastructura pusă la dispoziția elevilor și cadrelor didactice, sunt net inferioare prestației si performantelor acestora din urma!!! După o tentativa eșuată de a depune un proiect de consolidare și reabilitare termică pe POR (conform expertizei făcute la momentul respectiv clădirea se încadrează in clasa de risc seismic II), am încercat sa obținem finanțare pentru aceasta investiție prin PNDL.

Dacă, în prima fază, CNNT nu a fost selectat pentru finanțare, astăzi, am speranța că a venit timpul ca acest proiect să se realizeze!!!

Mulțumim domnului deputat Corneliu Ștefan pentru sprijin!", spune primarul Constantin Ana.