"Voi sprijini primarii în toate demersurile lor și-i asigur că voi fi aproape de dumnealor în rezolvarea problemelor semnalate", dă asigurări deputatul social-democrat Claudia Gilia. Aceasta a făcut o radiografie  a activității parlamentare în teritoriu.

"În cadrul acestor întâlniri am constatat că cetățenii sunt foarte interesați și de activitatea parlamentarilor. Le-am vorbit despre proiectele pe care le-am sprijinit în comisiile de specialitate și pe care le-am votat săptămâna aceasta în cadrul Camerei Deputaților. Oamenii sunt informați și ne-au încurajat să mergem înainte, deoarece văd că lucrurile au început să se miște în direcția corectă.

 Întâlnirile cu cetățenii și aleșii locali sunt extrem de benefice atât pentru administrațiile locale, cât și pentru mine ca parlamentar, pentru că îmi oferă posibilitatea de a cunoaște stadiul proiectelor pentru fiecare comunitate în parte, dar și pentru a vedea unde sunt problemele ce pot fi rezolvate prin modificarea legislației incidente în materie", spune deputatul Claudia Gilia.