Critici și ironii la adresa conducerii Consiliului Județean, astăzi, la conferința de presă a PNL Dâmbovița!

Conducerea PNL, prin vocea președintelui Marius Caravețeanu, se declară solidară cu primarii liberali care, susține acesta, trec prin momente critice.

"Sunt alături de colegii mei primari care traversează perioade critice în acest an. Aș scoate în evidență localitatea Moțăieni unde are un sistem de alimentare cu apă ce trebuia pus în funcțiune cu mult timp în urmă. Alocările bugetare sunt undeva la câteva zeci de mii de lei, dar  necesarul se ridică la peste 500 000 de lei. Tragem din nou un semnal de alarmă privind repartizarea sumelor  bugetare de la nivelul CJD pe care nimeni nu a putut să explice cu subiect și predicat cum s-a ajuns la aceste cifre", a arătat liderul liberal.

"Țuțuianu, Erdogan de Dâmbovița"

"Probabil că actualului președinte al CJ i-au trecut emoțiile, va vota data viitoare în cunoștință de cauză, probabil că va fi lăsat și de către președintele PSD să conducă o ședință cu primarii și va fi un nou început spre bunul mers al treburilor în județul Dâmbovița. Mai avem să constatăm că, la Târgoviște, ședințele de Consiliu Local sunt conduse tot de către Adrian Țuțuianu. Colegii de partid îi spun Ceaușescu. Cred că mai repede i s-ar potrivi Erdogan de Dâmbovița având în vedere dorința nemărginită de a căpăta puteri în ultima perioadă", a declarat Caravețeanu.