Premierul României Viorica Dăncilă a efectuat joi, 22 martie, o vizită de lucru în județul Dâmbovița.

 

Este prima vizită în țară, de la preluarea mandatului în fruntea Executivului. Șeful Guvernului a fost însoțit de vicepremierul Paul Stănescu, ministrul Transporturilor Lucian Șova, ministrul Finanțelor Eugen Orlando Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb.

Delegația guvernamentală a vizitat fabrica ARCTIC de la Ulmi și  s-a întâlnit cu  conducerile fabricilor ARCTIC, KABLUTRONIK, MEFA, TELAS, AKIM – CURENT METAL, SC NIMET SA.  Din program nu a lipsit nici întâlnirea de la Arhiepiscopia Târgoviștei. 

Vizita s-a încheiat la Consiliul Județean Dâmbovița, unde a avut loc o  întâlnire de lucru la care au participat primari, parlamentari, prefectul județului, conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, Universitatea Valahia din Târgoviște, reprezentanți ai mediului de afaceri, șefi de instituții.

 

 

 

Premierul Dăncilă a discutat timp de aproape o oră cu aleșii din județ, la sediul Consiliului Județean Dâmbovița. Aceasta și-a scurtat  vizita de lucru în zonă, în contextul intrării în vigoare a unui cod de vreme rea, în cursul zilei de joi.

Mai multe puncte din programul oficial au fost anulate, iar în jurul orei 15.30 premierul Dăncilă a plecat spre București.