Coaliția de guvernare PSD-ALDE funcționează cu bune și rele, dar și cu înțepături acolo unde este cazul!

Așa a declarat miercuri, într-o conferință de presă, președintele ALDE Dâmbovița, Ionel Petre care a recunoscut faptul că, la nivelul județului Dâmbovița, coaliția scârțâie.

Sunt anumite ANOMALII!

"La momentul acesta, nu pot să spun că funcționează foarte bine și că avem proiecte în comun. Din păcate, sunt anumite anomalii, începând cu evenimentele de organizare a zilelor unor comune ne autoinvităm (...) Noi avem ținta noastră, să construim în teritoriu, astfel încât să fim interesanți pentru că, neavând reprezentanți în CJ nu avem foarte multe de spus, din păcate, nu putem reprezenta dâmbovițenii așa cum ne-am dori noi ", a arătat liderul ALDE.

"Nu suntem un apendice, suntem un partid de sine stătător care se află la guvernare, într-o coaliție solidă, un partener serios și de luat în seamă", a mai punctat Petre.

Ținte îndrăznețe

ALDE Dâmbovița și-a propus ca, în 2020, să devină cea de-a doua forță politică la nivel județean, să depășească 10% în sondaje și să ajungă în primele 10 organizații județene la nivel național. 

În prezent, la nivelul Dâmboviței, ALDE numără circa 3600 de membri, din care 310 la nivelul municipiului Târgoviște. În 5 localități, formațiunea politică nu are nicio organizație. Este vorba despre Slobozia Moară, Brezoaele, Tărtășești, Cobia și Bărbulețu.

"Sunt localități micuțe, unde, fie primarii au făcut treabă bună și oamenii sunt mulțumiți de ei, fie sunt niște primari mai posesivi și oamenii ar vrea să vină către, dar există presiuni", este explicația liderului ALDE. El mai spune că și-a asumat ca, până la conferința județeană de alegeri care va avea loc pe 20 aprilie, va acoperi și aceste zone.