Petre Ionel riscă să preia un stil de a face politică agresiv și să se trezească în anul 2020 de unul singur în bătălia electorală, a declarat luni, într-o conferință de presă, președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.

Liderul social-democrat s-a arătat deranjat de afirmația făcută în urmă cu câteva zile de colageul de coaliție guvernamentală, Petre Ionel, președinte ALDE Dâmbovița, care le-a declarat jurnaliștilor că, la nivelul județului Dâmbovița, coaliția scârțâie.

Fie rămâne fără partid, fie se va trezi sigur în campania electorală!

"După cum știți, în Dâmbovița, ALDE nu prea are nici primari, nici consilieri locali, nici județeni (...) N-am înțeles de unde această afirmație. Pot să constat însă, că, pe lângă domnul Petre Ionel, s-au aciuat niște personaje care au reușit niște performanțe deosebite. Copiii ăia au trecut la 28 de ani prin PSD, UNPR, PNL, unii și pe la PMP și acum sunt în ALDE. Colegul și prietenul meu domnul Petre Ionel riscă să preia un stil de a face politică agresiv și să se trezească în anul 2020 de unul singur în bătălia electorală sau să se trezească fără partid. Deci, sunt două variante: fie rămâne fără partid, fie se va trezi singur în campania electorală. I-am spus-o, dar, până la urmă, e treaba lui cum își organizează partidul", a declarat Adrian Țuțuianu.

Ionel Petre care a recunoscut săptâmâna trecută, faptul că, la nivelul județului Dâmbovița, sunt anumite anomalii.

"La momentul acesta, nu pot să spun că funcționează foarte bine și că avem proiecte în comun. Din păcate, sunt anumite anomalii, începând cu evenimentele de organizare a zilelor unor comune ne autoinvităm (...) Noi avem ținta noastră, să construim în teritoriu, astfel încât să fim interesanți pentru că, neavând reprezentanți în CJ nu avem foarte multe de spus, din păcate, nu putem reprezenta dâmbovițenii așa cum ne-am dori noi ", a arătat liderul ALDE.

"Nu suntem un apendice, suntem un partid de sine stătător care se află la guvernare, într-o coaliție solidă, un partener serios și de luat în seamă", a mai punctat Petre.