Mai mulţi politicieni au transmis în aceste zile, pe Facebook, mesaje de Paşte în care le urează românilor ca această sărbătoare să le aducă sănătate, fericire, încredere şi linişte şi îi îndeamnă la înţelepciune şi iertare.
Vicepreședintele  Senatului, Adrian Țuțuianu le-a urat cetățenilor pe Facebook liniște și încredere și i-a îndemnat să fie buni și demni și să  creadă  în oamenii din jurul lor, dar și să  primească Învierea ca pe minunea neîntrecută a lumii. 
Deputatul Cezar Preda le-a transmis românilor să se bucure de linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe frumoase alături de cei dragi. 
Senatorul Iancu Caracota a postat un mesaj prin care le-a dorit românilor  sărbători pascale binecuvântate. Deputatul Carmen Holban a transmis, la rândul său, ca  "minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile noastre, să ne lumineze viaţa şi să ne aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet". Un mesaj asemănător a postat și deputatul Oana Vlăducă. Și deputatul Corneliu Ștefan a urat, printr-un mesaj pe rețeaua de socializare, lumină, înțelepciune, iubire, speranță și încrederea de a privi cu optimism spre viitor.