Scandal de proporții la PNL Dâmbovița, liderul organizației amenințând că își va da demisia din fruntea partidului!

Tensiunile au atins cote maxime în ultimele zile în sânul PNL Dâmbovița, luptele interne mâcinând formațiunea care se presupune ar fi principalul partid de opoziție. Cum văd parlamentarii partidului situația din organizație?

Este jenant, este strigător la cer, este de părere senatorul PNL, Iancu Caracota care condamnă vehement faptul că liderul Caravețeanu nu-și asumă responsabilitatea pentru modul în care se prezintă organizația la acest moment.

Un adevărat lider nu dă vina pe alții!

"Cert este un singur lucru: nu s-a comportat și nu se comportă ca un adevărat președinte de partid. Am înțeles că s-au certat joi. Eu am spus că nu vor mai merge la ședințe pentru că nu văd  logica. Mi s-a cerut să merg și am spus pentru ce să vin, păi să muncești. Păi eu muncesc ziua și voi dărâmați noaptea. Am muncit la municipiu, au desființat organizația. Nu m-a deranjat atât de mult că a desființat-o cât faptul că de 8, 9 luni nu au pus nimic în loc. Dacă puneau ceva în loc, spuneam că poate e mai bun, poate e o șansă mai mare. N-am spus că echipa formată de mine la municipiu e cea mai bună, departe de mine gândul ăsta, dar deocamdată, neavând alte variante, în mod sigur era cea mai bună și s-a dovedit. În felul acesta ei au pierdut de fapt foarte mulți membri. În loc să aducem membri lângă noi, ce au făcut, i-au dat la o parte pe toți. La Moreni, în continuare este o tensiune maximă. Nu înțeleg pentru că menirea noastră era să construim și astăzi, mai mult ca oricând în opoziție trebuia să așezăm organizația pentru a fi o alternativă în viitor. Ori, se vede clar că nu va exista o alternativă în viitor în felul acesta pentru România, ca PNL să reprezinte ceva. Nu văd o ieșire elegantă, ca să nu zic altceva. El (n.r Caravețeanu) a aruncat deja zarurile din punctul meu de vedere. Să vii să spui cât de bine și-ai făcut ei treaba... pe ce? Pe hârtie? Avem nevoie de muncă de teren, în fiecare organizație. O spun fără menajament: la ora actuală, PNL, în Dâmbovița nu stă prost, stă foarte prost! Poate se vor supăra unii pe mine, dar o spun pentru că mi-aș fi dorit de la ei să aibă un rezultat măcar la fel, dacă nu mult mai bun decât am avut noi înainte. Din ce am văzut la un moment dat, unii ne acuză că am stricat noi. Ce am stricat noi?? Eu nu i-am deranjat un milimetru. Am sperat tot timpul ca ei să înțeleagă că au greșit, să recunoască și să se apuce de treabă", a declarat pentru db24news.ro, senatorul PNL, Iancu Caracota. El a reiterat ideea potrivit căreia în acest moment mai mult de jumătate din organizațiile locale nu sunt funcționale.

Și deputatul PNL, Cezar Preda este de părere că lucrurile nu merg  într-o direcție bună pentru organizația județeană. El a vorbit despre o echipă de oameni incompetenți, incapabili să aducă voturi care, din ambiții personale, au ajuns să conducă destinele formațiunii.

Alegerile îi vor trezi la realitate!

"Activitatea mea la Dâmbovița nu se va schimba cu absolut nimic vizavi de ce se întâmplă la nivelul conducerii organizației. Relațiile mele cu conducerea PNL Dâmbovița au fost înghețate în momentul în care mi s-au adresat cuvinte jignitoare, am fost pus în situații destul de delicate atât din punct de vedere politic cât și personal prin imaturitatea declarațiilor lor. Am închis acel capitol și nu-l voi redeschide indiferent de decizia pe care o vor lua cei care conduc organizația. Nu consider că acest birou poate să rezolve problemele organizației  PNL Dâmbovița. N-au făcut altceva decât să dizolve organizații ca cea de la Târgoviște, cea de la Titu, cea de la Moreni organizații puternice numai în ambiții personale și din dorința de a-și impune oameni incompetenți și incapabili să aducă voturi. Din acel moment, am spus că lucrurile merg într-o direcție greșită. Organizația PNL Dâmbovița trăiește  din procentele de la București care sunt comunicate periodic, acele fotografii ale sondajelor de opinie. De fapt, nu numai la Dâmbovița lumea trăiește în marasmul ăsta, dar alegerile îi vor trezi la realitate. Leadership-ul politic a fost ales și el trebuie să răspundă de ce are aceste sincope și de ce se vorbește atât de mult de demisie, de demitere. Cel mai ușor în politică este să dai oameni afară, e mai greu să-i aduci înauntru. Indiferent cine ar fi președintele organizației, degeaba își asumă pentru că echipa pe care o are nu este una capabilă să-l ajute. Acum dau vina pe președinte? Păi ce, președintele unei organizații trebuie să facă treaba celorlalți? Dar, eu mă mir că e prima oară, în ultimii ani de carieră, în care se întâmplă ceva într-o organizație în care eu exist și nu sunt eu de vină. Asta e un lucru extraordinar! Pentru mine este o mare noutate. Ședința de astăzi, după părerea mea este ca apa sfințită: nu face nici rău, nici bine!", a precizat deputatul PNL, Cezar Preda pentru db24news.ro.

Astăzai, de la ora 18.00, conducerea PNL Dâmbovița va face declarații de presă, primele după izbucnirea acestui scandal de proporții în urma căruia președintele Marius Caravețeanu a anunțat că va demisiona.