Marius Caravețeanu a anunțat oficial, luni, în cadrul unei conferințe de presă, că și-a depus demisia din fruntea organizației județene a PNL.

Liderul liberal a declarat că sincopele de comunicare cu conducerea centrală a partidului, dar și alte tensiuni au dus la gestul demisiei. În contextul deciziei luate acesta a precizat că are să-și facă și o serie de reproșuri.

"Îmi fac și eu mea culpa legat de relația cu parlamentarii poate nu am făcut suficient, în relația cu primarii poate nu am făcut suficient (...) Pate, din postura de președinte, nu am fost suficient de abil. Îmi reproșez și faptul că turația la care funcționează motoarele PNL nu este cea pe care mi-aș fi dorit-o și îmi crează insomnii. Dacă suntem unde suntem și eu sunt nemulțumit înseamnă că și liderul are partea lui de vină", a spus Caravețeanu.

Pe de altă parte, Caravețeanu nu exclude să candideze la aceeași funcție la următoarele alegeri din partid. Deocamdată, însă, spune că nici măcar Iohannis nu l-ar putea face să se răzgândească în privința demisiei.

 Declarațiile de la conferința de presă a PNL Dâmbovița