Foto arhivă

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

Vineri, 20.04.2018 dl. Ludovic Orban – Presedintele PNL a fost prezent in Municipiul Târgoviște, impreuna cu dl.Ionel Dancă purtătorul de cuvânt al PNL.

Cu această ocazie s-a întâlnit cu membrii Biroului Politic Municipal ai PNL Târgoviște respectiv ai Biroului Politic Județean - PNL Dâmbovița.

Au fost discutate o serie de măsuri pentru organizarea alegerilor la nivelul Biroului Politic Municipal.

In cadrul Biroului Politic Județean s-a analizat stadiul identificării candidaților pentru funcția de primar din partea PNL in anul electoral 2020.S-a stabilit ca termenul limită pentru identificarea tuturor candidaților sa fie finalul anului 2018.

În ambele structuri politice s-a analizat activitatea aleșilor locali ai PNL – consilieri municipali respectiv consilieri județeni.

Dl.Președinte Ludovic Orban a atras atenția că toți aleșii locali ai PNL trebuie să se comporte ca reprezentanți ai principalului partid de opoziție la PSD.Să fie în dialog permanent cu cetățenii din Târgoviște și din județul Dâmbovița.Să le explice oamenilor ce dorește PNL să facă pentru a echilibra economia României.

La finalul zilei, dl.Președinte Orban s-a întâlnit cu primarii PNL din județul Dâmbovița.

Au fost analizate stadiile proiectelor de investitii gestionate de către primarii PNL în localitățile pe care le administrează.S-a luat în discuție modul complet partizan în care înțelege Consiliul Județean să colaboreze cu administratiile liberale din Dâmbovița.

 

 

 

 

Biroul de Presă al Partidului Național Liberal Filiala Dâmbovița