Vizita ministrului Sănătății în Dâmbovița, motiv de scandal în PSD! Protagoniștii au fost directorul CJAS, Niculina Sandu și managerul SJUT, Claudiu Dumitrescu.

 Dezbaterea de la Clubul Studenților din municipiul Târgoviște, unde ministrul a purtat un dialog cu cei din sistemul medical s-a transformat, la un moment dat, într-un schimb de replici extrem de dur din care directorul CJAS, Niculina Sandu și managerul SJUT, Claudiu Dumitrescu au ieșit foarte șifonați.

Președintele PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu le-a atras atenția că se dau în spectacol prin luările de poziție pe care le-au avut în fața ministrului, reproșându-le chiar, că fac pe... filosofii. Acest lucru l-a deranjat maxim pe șeful social-democrat care i-a taxat pe cei doi în fața unei săli pline.

La rândul său, managerul SJUT extrem de afectat de atitudinea șefului său pe linie de partid i-a spus acestuia, înainte de vizita ministrului  la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște), că este dispus să renunțe la funcție.

Ministrul  a mai vizitat secțiile de Neonatologie, ATI, Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie.

Pe parcursul vizitei, ministrul Sănătății a fost însoțit de vicepreședintele Senatului, Adrian Țuțuianu, președintele Consiliului Județean  Dâmbovița, Daniel Comănescu, vicepreședintele Alin Manole, prefectul judeţului, Antonel Jîjîie, directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă, Claudiu Dumitrescu şi directorul DSP, Sorin Stoica.

Sorina Pintea își încheie vizita în județul Dâmbovița, în municipiul Moreni, unde se întâlnește  cu primarul municipiului, consilierii locali, membrii Consiliului de Administrație, managerii și personalul medical ai Spitalului Municipal din localitate.