Gabriel Grozavu a declarat, marți, în prima conferință de presă, în calitate de președinte interimar al PNL Dâmbovița, că nu și-a dorit această funcție, însă, speră că o va îndeplini onorabil.

"Minuni nu se pot face peste noapte", a spus, în acest context, Grozavu.
"Se ajungea la o numire de către Biroul Național a unui vicepreședinte al PNL, cineva de la București. Era o adevărată tevatură care nu cred că aducea mai multă stabilitate în organizație. Este o prevedere strict statutară, ca primvicepreședintele filialei să prea interimatul. Nu m-am eschivat niciodată atunci când partidul a traversat momente poate mai puțin plăcute", a mai spus acesta.
Gabriel Grozavu va asigura interimatul până la organizarea conferinței județene de alegeri. Potrivit acestuia, alegerile ar putea avea loc la sfâșitul lunii septembrie, începutul lui octombrie a.c., după ce vor fi avut loc alegerile în organizațiile Târgoviște, Moreni și Titu care au rămas fără conducere, în perioada mandatului Caravețeanu.
Întrebat dacă va candida la funcția de președinte, Gabriel Grozavu a afirmat că nu.
Activitatea PNL Dâmbovița va fi coordonată, de asemenea de vicepreședinții Răducu Filipescu și Virgil Guran. Acesta din urmă a apreciat că organizația dâmbovițeană are potențial, dar nu și l-a folosit suficient.