Partidul Pro România nu va avea sorți de izbândă, susține un lider social-democrat dâmbovițean.

"Eu zic că partidul lui Victor Ponta nu va avea  sorți de izbândă în perioada următoare și  acest lucru se va vedea cu siguranță la primul examen electoral  și fac referire la alegerile europarlamentare din 2019", este de părere vicepreședintele PSD Dâmbovița, Dănuț Gabriel Sandu, primarul comunei Voinești. În opinia acestuia, nici în 2020 formațiunea condusă de Ponta nu va avea șanse să intre în Parlament.

"De la Dâmbovița nu va pleca niciun parlamentar. Echipa PSD Dâmbovița este unită,  știe ce are de făcut și în fața cetățenilor din județ și-a asumat anumite responsabilități numai sub sigla PSD. În ceea ce privește această racolare, poate că o să mai plece unul doi dintre cunoscuți, dar, în niciun caz din județ. Asta nu înseamnă ca va putea realiza un partid puternic așa cum crede el (n.r. Victor Ponta) la acest moment", a precizat, la rândul său, Carmen Holban, deputat PSD de Dâmbovița.

"Știu că a fost o relație bună între domnul Marinescu și Victor Ponta. Probabil că va face acest pas, este alegerea dânsului, dar, drept să spun, nu este o pierdere", a mai spus aceasta, întrebată cum comentează gestul fostului prefect de Dâmbovița, Ioan Marinescu de a se alătura proiectului lui Ponta.

Fostul lider PSD, Victor Ponta are programată, săptămâna viitoare, o vizită în județul Dâmbovița, unde va fi însoțit și de Daniel Constantin, ex-copreședinte ALDE.