Liderul PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu se declară dezamăgit de cei care lasă baltă formațiunea politică social-democrată pentru a se alătura noului proiect politic al lui Victor Ponta! El și-a exprimat dezamăgirea într-un comunicat de presă în care lansează și un apel la unitate.

  • "Sunt dezamăgit că există colegi care aleg să părăsească Partidul Social Democrat, fără să ofere nicio explicație decentă a acțiunii lor. Din fericire, numărul lor este (și va rămâne) nesemnificativ.

    Partidul Social Democrat a fost, este și va fi un partid mare, în adevăratul sens al cuvântului. Eventualele nemulțumiri individuale nu pot fi decontate de partid și nu pot anula respectul obligatoriu pe care un politician trebuie să-l aibă față de voturile pe care le-a primit.

    În acest sens, apelul meu către toți colegii (parlamentari, primari, viceprimari, consilieri județeni și locali) este acela de a rămâne echilibrați și uniți. Avem multe lucruri de făcut pe mai departe, avem de pus în aplicare un program de guvernare, poate cel mai ambițios care a existat vreodată. E de datoria noastră să determinăm o dezvoltare fără precedent a României și să îndreptăm neregulile din justiție și sistemul de securitate națională. Sunt obiective majore, care vor da măsura forței acestui partid pe viitor!", a declarat președintele PSD Dâmbovița, senatorul  Adrian Țuțuianu.

    Fostul ministru Nicolae Bănicioiu a anunțat vineri că își va da demisia din PSD, adăugând că va pleca la Pro România, partid condus de Victor Ponta. El nu a ezitat să critice conducerea PSD, spunând că nu se mai regăsește în partid. Bănicioiu a spus pentru ȘTIRIPESURSE.RO că sunt mai mulți parlamentari nemulțumiți în partid care se gândesc să plece la Pro România.