Fostul premier și ex-președinte PSD, Victor Ponta a venit marți, la Târgoviște, unde s-a întâlnit cu simpatizanții și cu cei care s-au alăturat proiectului său politic Pro România.

Ponta a venit însoțit de Sorin Cîmpeanu și Nicolae Bănicioiu. Ei au fost primiți la Biblioteca Județeană din Târgoviște la întâlnirea cu simpatizanții pe ritmurile piesei Simply the best, a Tinei Turner.

Liderul Pro România a arătat,în discursul său, că nu se luptă cu PSD-ul care este "familia sa" și că formațiunea pe care o conduce se vrea o alternativă pentru cei nemulțumiți de ceea ce se întâmplă cu guvernarea social-democrata. Ba mai mult, el a spus că Pro România vrea chiar o alianță la guvernare cu PSD, dar fără Liviu Dragnea.

"Nu înțeleg cu ce-l sperie sau cu ce-l cumpără domnul Dragnea pe domnul Țuțuianu sau pe ceilalți parlamentari! Eu știu că nu-l iubesc pe Dragnea! Dar, înseamnă că stau doar pentru funcții", a subliniat Ponta.

 

Eu știu de ce a plecat domnul Țuțuianu din funcția de ministru al Apărării!N-o să vă spună el că n-are curaj!

Ponta le-a spus dâmbovițenilor de ce a plecat Țuțuianu din funcția de ministru al Apărării, subliniind că acesta a vrut să facă un bine.

Ponta a arătat că mai mulți primari din Dâmbovița și din țară  l-au contactat și i-au semnalat o serie de probleme legate de lipsa de bani pentru proiectele semnate pe PNDL.


 

La nivelul județului, cei care se ocupă de organizarea Pro România  sunt Georgică Dumitru,Cătălin Olteanu, Ioan Marinescu.