Conducerea interimară a PNL Dâmbovița și-a continuat proiectul de distrugere a ceea ce înseamnă fostul PDL și de îndepărtare totală a parlamentarilor, a declarat joi, în cadrul unei conferințe de presă, deputatul liberal, Cezar Preda.

După ce proiectul său de revigorare a organizației PNL Moreni a fost respins de Biroul Permanent Județean, parlamentarul a decis că nu mai poate continua colaborarea cu o conducere interimară a organizației județene care, în opinia sa, este un adevărat dezastru și al cărei singur scop este DEMOLAREA. Preda este de părere că PNL Dâmbovița se va duce în jos și la alegerile de anul viitor va înregistra unul dintre cele mai slabe rezultate din țară.

Este o strategie venită de la CENTRU! Marele PNL va ajunge MICUL PNL!

Deputatul liberal practic a anunțat ruptura totală de organizația condusă de o echipă interimară condusă de Gabriel Grozavu în care nu se mai regăsește și în care nu are încredere. "Nu mai vreau să am de-a face cu oameni care nu sunt în stare de nimic, care nu au demonstrat niciodată că pot să câștige ceva și care sunt puși să distrugă tot!", spune Preda.

Cezar Preda promite că va continua să spună lucrurilor pe nume.