Șeful PNL, Ludovic Orban, se află astăzi, într-o vizită de lucru în județul Dâmbovița unde se întâlnește cu activul de partid.

Orban le-a declarat jurnaliștilor că atmosfera din PNL este una de unitate.

"Domnul Blaga, după achitare, a avut o discuție cu mine. Mi-a spus că vrea să aibă o discuție în special cu colaboratorii apropiați din fostul PDL cu intenția clară de a-i mobiliza și de a-i aduce în dispozitivul de luptă al partidului și asta s-a întâmplat. Orice alte speculații cu privire la întâlnirea care a avut loc la sediul PNL este neavenită. Sigur că unii au fost îngrijorați mai ales din cauza modului cum a fost prezentată. Lucrurile sunt normale, PNL este coerent, unitar și luptă cu PSD", a declarat, la Târgoviște, Ludovic Orban.

Întrebat dacă este mulțumit de modul în care PNL face opoziție, acesta a răspuns: "În linii mari, da. Există întotdeauna loc de îmbunătățiri. Odată aleși noii lideri, vom organiza mai eficient lucrurile, vom avea mai multe proiecte de hotărâri, o comunicare mai eficientă".

Legat de organizația județeană, președintele PNL a precizat că este în plin proces de reorganizare, iar în cadrul Biroului Politic Județean de astăzi vor fi discutate detaliile legate de pregătirea alegerilor în bune condiții, dar și modalitatea de abordare a bătăliei cu PSD. 

"PNL Dâmbovița este în reorganizare. Pentru organizarea conferinței județene sunt necesare, conform prevederilor statutare, realizarea alegerilor în organizațiile municipale. I-am solicitat președintelui și echipei de la nivelul județului să profite de acest interval pentru a constitui organizații și pentru a face alegeri în toate localitățile unde nu avem organizații. Activitatea se desfășoară în parametri normali".

Programul vizitei șefului liberalilor continuă cu deplasări la  Pucioasa, Bezdead, Găești și  Petrești.