Șeful ALDE Dâmbovița a declarat joi, într-o conferință de presă, că s-a întâlnit cu omologul său de la PSD, senatorul Adrian Țuțuianu.

Ionel Petre este nemulțumit de spațiul în care organizația pe care o conduce îți desfășoară activitatea, susținând că este unul neîncăpător pentru activitățile specifice unei formațiuni politice aflată la guvernare.

"Astăzi, am avut o întâlnire cu domnul președinte PSD, Adrian Țuțuianu căruia i-am cerut sprijin în alocarea filialei ALDE Dâmbovița a unui spațiu adecvat pentru desfășurarea activităților de ședință de lucru, de acțiuni ș.a.m.d. și sper ca, în cel mai scurt timp, să se și rezolve această situație. Mi-a promis că va deveni celeritate pentru domnia sa și  pentru Primăria Târgoviște. Ne dorim un sediu în care să ne putem desfășura activitatea. Am cerut spațiul de lângă noi  (sediul din str. Poet Grigore Alexandrescu, nr. 6)  care poate să joace oricând  rol de sală de ședințe. Nu mi se pare normal ca un partid aflat la guvernare, care a dat dovadă de corectitudine și coerență, să stea într-o simplă cămăruță, iar un partid aflat în opoziție să aibă sediul  de 5 ori spațiul nostru, mai la centru decât trebuia. E o dovadă de normalitate" , spune președintele ALDE Dâmbovița, Ionel Petre.

Liderul ALDE  a mai precizat că, la nivelul coaliției, se lucrează bine și nu sunt disensiuni între cele două formațiuni politice.