Consilierii locali municipali ai PNL au  la dispoziție o lună pentru a-și prezenta, în fața conducerii partidului, raportul de activitate.

 Președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu, și-a propus să închege o echipă la nivelul CLM care să poată face față concurenței politice. În acest sens, le-a cerut un raport al activităţii de la învestire până în prezent, care să conţină tot ceea ce au făcut în beneficiul cetăţenilor, propunerile pe care le-au făcut în forul legislativ local.

"Avem opt consilieri municipali, poate fi sau nu poate fi o forţă această echipă, depinde cum ne propunem, depinde cum sunt mobilizaţi oamenii noştri şi depinde de proiectele pe care le fac (...) Am avut întâlnirea cu consilierii, au luat la cunoștință și a rămas ca, în maxim o lună de zile, să vină cu acele rapoarte. Raportul de activitate nu este un Bau Bau. Este ceva normal, consilierii dădeau raportul la jumătate de an sau un an", a declarat Aurelian Cotinescu, preşedintele PNL Târgovişte. Din cei 8 consilieri, doar cinci au luat la cunoștință despre decizia șefului organizației județene. Din cei trei care nu au participat la întâlnirea cu șeful de partid, unul pare că încearcă să tragă de timp, însă, va fi nevoit, mai devreme sau mai târziu, să-și prezinte  raportul de activitate.

Pe de altă parte, șeful liberalilor târgovișteni și-a propus ca, pentru hotărârile importante, votul să plece din Biroul Local astfel încât consilierii să voteze unitar. 

"Să nu se mai întâmple ca până acum, în condiţiile în care unii votau cu „da”, alţii cu „nu”, unii se „abţineau”... şi, la sfârşit, nu mai înţelegea nimeni pe unde este PNL. Aceste lucruri trebuie să dispară”, mai spune Cotinescu.