Liberalii dâmbovițeni au anunțat joi, prin vocea șefului lor Virgil Guran că nu vor participa la votul pentru schimbarea președintelui CJ!

Liderul liberal susține că există un scandal în PSD pe această chestiune, iar PNL nu dorește să se implice în sensul exprimării prin vot.

"Vă spunem foarte clar poziția noastră, nu vom intra în acest scandal în sensul de a ne implica să votăm de-o parte sau de alta. Este simplu, nu vom participa la acest vot, am luat această decizie în Biroul Județean. Este posibil să stăm în sală și să nu participăm la vot și nu vom vota efectiv. Suntem convinși că, indiferent cine va conduce de la PSD, lucrurile vor sta la fel. Nu ne implicăm în acest scandal pentru că nu avem ce să alegem efectiv mai bun", a transmis Virgil Guran, joi, într-o conferință de presă. 

Acesta a spus că nu a purtat negocieri pe acest subiect cu cei de la PSD.

"Eu sunt un tip democratic, discut cu colegii mei orice, dar orice negociere, orice discuție trebuie făcută cu președintele. Restul sunt bârfe între colegi din CJ sau alții. Nu are nimeni mandat în partid la noi să meargă să negocieze. Dacă va trebui să aibă cineva un mandat în viitor, dar nu pe tema asta, eu sunt acela că sunt ales președinte al partidului. Deci, nu există niciun fel de negocieri, ce să negociem? Dacă am știi că, pentru Dâmbovița, ar fi mai bine să vină cineva să conducă, am zice foarte deschis a venit cineva providențial și va face treabă...Nu-l vedem!", a mai precizat Guran.