Noi ne facem treaba, dar nu avem parteneri de dialog, spun consilierii județeni liberali!

Doi dintre aceștia au ieșit într-o conferință de presă în care au încercat să-și motiveze prestația din forul administrativ județean. Bogdan Marcu și Gabriel Plăiașu au spus că aleșii județeni ai  PNL își fac treaba în comisii, dar că, din păcate, nu au parteneri de dialog pe măsură...

"Facem eforturi ca să aducem îmbunățiri proiectelor, din păcate,  nu avem parteneri de dialog. Noi ne facem treaba la nivelul comisiilor, cel puțin. Cu cine putem noi discuta dacă, la comisia economică președinte este un avocat sau cu cine putemnoi să stăm de vorbă dacă la comisia tehnică este președinte un economist. Cu siguranță, noi nu avem cu cine să discutăm acolo!", a arătat Bogdan Marcu.

La rândul său, Gabriel Plăiașu și-a arătat nemulțumirea față de nivelul scăzut al dezbaterilor, făcând referire la colegii de la PSD...

"Sunt foarte preocupat de nivelul scăzut de pregătire profesională a celor care compun CJ Dâmbovița. Dacă n-ar fi consilierii PNL în CJ să atragă atenția pe afacerea cu apartamentele, pe afacerea cu mall-ul că toată lumea a aplaudat că ne  facem mall la Târgoviște... e bine că sunt consilieri județeni PNL în CJ. Într-adevăr discuțiile sunt de slabă calitate, de natură pur tehnică. Mă refer la colegii de la PSD, asta e!", a declarat Plăiașu. Totodată, el a recunoscut că activitatea consilierilor PNL la nivelul Consiliului Județean este zero.

"Nicio inițiativă nu a avut PNL în acest mandat. Pentru faptul că nu avem majoritatea necesară ca să trecem aceste proiecte", s-a justificat acesta.