Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a alocat astăzi, 63 milioane de lei pentru realizarea unor obiective de investiții în județul Dâmbovița.
Este vorba despre obiective de infrastructură rutieră, educațională, iluminat public, lucrări de extindere și construire a unor sedii de primării și dotarea unor cabinete medicale.
"Prin interpelările depuse în acești doi ani de activitate parlamentară, am insistat pentru alocarea de bani necesari efectuării lucrărilor de reabilitare și modernizare a Colegiului Național Nicolae Titulescu din Pucioasa. Iată că, acum, acest deziderat, prin insistențele noastre prin grija Guvernului României, este atins. Teatrul Municipal Tony Bulandra Târgoviște primește fonduri pentru lucrări de consolidare și reabilitare. De asemenea, beneficiază de alocări bugetare pentru infrastructura rutieră și municipiul Moreni. Este un semnal bun. O dovadă clară că ceea ce am promis în campaniile electorale se înfăptuiește, că suntem atenți la nevoile acestui județ și că acționăm în consecință. Vrem ca localitățile din județul Dâmbovița să se dezvolte și mai mult din punct de vedere economic, social, cultural și educativ. Scopul nostru, al parlamentarilor PSD din județ, este acela de a dezvolta comunitățile locale din Dâmbovița", afirmă deputatul PSD, Corneliu Ștefan.